Gepost door: annenpieter | november 15, 2008

Openbaar vervoer

Vorige maandag eens het openbaar vervoer getest in Fermanagh. Ann was gaan werken en ik werd zo dus verplicht om het openbaar vervoer te nemen naar Enniskellin om eindelijk eens een UK bank account te kunnen openen.

Snel de busuren opgezocht op http://www.translink.co.uk/ en had het geluk om een bus te hebben op de middag vanuit Kesh.  Klaargemaakt om te vertrekken, droog weer buiten dus het uitgelezen moment om de bushalte op te zoeken. Een fikse wandeling van 35min later aangekomen aan de halte en juist op tijd voor de bus naar de grote stad, Enniskellin.

Rekening geopend en terug naar huis.  Had ik het geluk dat de scholen juist gedaan waren en mocht ik plaatsnemen in een grote coach bus samen met een kleine 80-tal 12-15 jarigen om terug richting Kesh te rijden. Wat een hysterie was me dat… Een geluk dat ik geen pendelaar moet wezen dacht ik zo.

Thuisgekomen en onmiddellijk beginnen te zoeken voor een eigen auto, want zo gebruik maken van openbaar vervoer is gelijk toch niet alles. En deze is het dus geworden dan:

saab

mijn autootje

:

Advertentie

Reacties

  1. Thomas approves of this car

  2. 🙂 volgens mij hebben we een saab fan 🙂

  3. dan nog liever met de bus 🙂

  4. Feit: op een bus kunt ge met veeeeeel meer mensen. Maar geef mij toch maar mijn prive-vervoer of chauffeur 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: