Gepost door: annenpieter | november 22, 2009

regen en aja regen enne wind….

Ja, het is herfst hoewel je dat hier niet zou merken….of misschien toch het regent nog meer, constanter en er zit wat meer wind bij. Wegen veranderen in kleine riviertjes en riviertjes ja die worden deel  van het meer dat ja bijna de hele provincie inneemt. Jawel het was weer mijn vrije weekend 🙂 Zoals gewoonlijk dus huis gekuisd van zolder tot bijkeuken. We hebben zelfs een cake gebakken….  Nathalie en Steven hebben echt wel de 4 droge dagen meegemaakt in de laatste 2 maanden. Ondertussen zien we op tv Michael Sheen aka Aro den evil head vampire uit new moon vertellen over zijn auto’s in Top Gear. Geen indrukwekkende auto’s heeft mr den acteur. New Moon, mooie film btw. Voor de rest gaat alles in Kesh zen kalme gangetje.

Advertentie

Reacties

  1. Ja …..hier is het EINDELIJK ook wat droog na een toch wel zéér natte novembermaand

    Vreemd dat vrouwen toch vaak hetzelfde “tijdverdrijf” hebben : kuisen ……. Alhoewel , heb nu ook eens de tijd genomen om wat te “surfen”

    Groetjes

  2. Dit is het beste klimaat voor mij van heel het seizoen, want het is tussen zomer en winter. Het weer is zo cool, dat de temperatuur past bij mijn lichaam. Ik hou ook hoe de omgeving eruit ziet, dus die kleurrijke bladeren vallen van de bomen. mazatlan vacation rental


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: