Gepost door: annenpieter | maart 14, 2009

out in the country ….

Jawel, men werkt dan op een eiland ver weg van Belgenland en wat vraagt een van onze boeren me dan terwijl je een schaap probeert te lammeren. ” Annie, do you know a town called dissigem? ” waarop ik dan zeg ” How do you spell it” ? Waarop hij zegt D-E-S-S-E-L-G-E-M jawel op den boerenbuiten in noord ierland kennen ze dus den boerenbuiten van westvlaanderen 🙂  Mr kweekt Suffolk schapen en wil dus naar desselgem city om ja schapen te kopen ofzo…Zal hem ook langs de jakkedoe sturen om wa belg bier te leren kennen. Dus men weze gewaarschuwd in west vl er zijn ieren op komst 🙂

Voor de rest alles kalmkes hier, hoewel er meer politiecontrole is op de weg sinds er wat troubles waren in Antrim, wat soms wel verschieten is als je s’nachts terug naar huis rijdt en er ineens een politieman compleet int zwart gekleed int midden van de weg staat met een geweer :s Je raakt die mannen beter niet…ze schieten naart schijnt als je da doet.

Nog meer lokaal sensatie nieuws, de lokale bank is overvallen….jaja tis wel spannend om hier te wonen.

Advertentie

Reacties

  1. Ze zullen het graag horen in Desselgem, wereldburgers zijn het daar.
    En als de bank zelf niet met je geld wegloopt (België) dan laten ze wel met hun geld weglopen. Leve de sokken onder de matras.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: