Gepost door: annenpieter | november 30, 2008

Kerst

Wel Kerstmis is hier blijkbaar een groot feest , de meeste mensen hebben hun kerstcadeaus al gekocht en er worden volop kerstmenus bereid en uitgetest…..Ik moet nog beginnen nadenken over cadeaus 🙂  In elk dorp worden de lichtjes officieel aangestoken met veel blabla en ze zien er echt goed uit.                                        Kerstbomen vliegen nu de deur al uit en dat een week voor de heilige Sint is gepasseerd. In Belgie is dit not done. Je wacht tot Sint en piet zijn gepasseerd voor  je de boom in huis haalt en versierd. Maar de Sint kennen ze hier totaal niet. Over versiering gesproken daar kunnen ze ier wat van, alle kleuren en maten. Ik was echter op zoek naar simpele zilveren kerstballen. Niet te vinden dus. Overal wel iets op of massaal groot of ……Heb wel kei neige led kerstlichtjes 🙂 dus de lichtjes zijn de max. Volgende week  volgen zeker en vast foto’s als ik een boom heb tegen dan.

Ondertussen gaat de zoektocht naar een hond voort en je zou denken dat gezien men beroep dat simpel is maar nee dus. De meeste pup advertenties die ze bij ons uithangen zijn zo’n 400 pond voor ok ja een rashond maar dat heb ik niet nodig. Gewoon een simpele straathond die braaf is, den boel niet afbreekt en een beetje luistert. Op het werk word het steeds drukker en drukker. Maar tot nu toe nog niets doodgedaan :)allez per ongeluk dan é wel al enkele dieren naar betere oorden gestuurd wat raar is de eerste keer. Vooral omdat het euthenasiemiddel fel blauw is , ze noemen het ook Blue juice hier (het ziet er echt uit als blue curacao).

Bon genoeg gezeverd, eens de weekelijkse shopping gaan doen , jawel alles is ier open op zondag.

Advertentie

Reacties

  1. bij nader inzien ga ik daar toch niet komen wonen, die hele kerstsfeer staat me totaal niet aan. Ik krijg nu al de kriebels aan de gedacht dat er hier weer een kerstboom moet gezet worden. Amuseer jullie daar!

  2. volgende keer toch maar even oppassen als we blue curacaob bij je drinken? 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: